Minden pillanat ünneplése és a lehetőségek kiterjesztése

Celebrating every moment and expanding possibilities

Úgy, mint minden amerikainak, a Hálaadás talán az egyik legfontosabb nap az évben. Számomra ez valami nagyon különleges.

7 évvel ezelőtt, 2012-ben, átalakítottam az éves Hálaadást ünneplő kis vacsorámat amit àltalàban 14 fővel tartottunk, egy kirobbanó lehetőségek partijává nagyjàbòl 60 emberrel. Édesanyám egy hónappal azelőtt ment el, pontosan két évvel édesapám halála után.

Arra jöttem rá ekkor, hogy az élet arról szól, hogy minden pillanatot ünnepeljünk. Megünnepeljük azokat, akiknek volt egy életük, akiknek lesz egy másik, és minden pillanatot, amikor mi azt választjuk, hogy ezen a bolygón életben vagyunk. Szóval, ez az év végi ünneplés számomra nem valaminek a végéről szól, hanem olyan lehetőségek kezdete, ahol egészen más nézőpontok jelennek meg.

Amikor már nem úgy tekintünk az életre ezen a bolygón, mint korlátozás, kezdettel, közepével és végével, akkor kinyitjuk a teret az új lehetőségeknek.

Még egy olyan egyszerű dolog, mint egy vacsora is tud változást inspirálni. Például, sosem gondoltam volna, hogy valaha egymagam fogok elkészíteni egy vacsorát körülbelül 60 főnek. Amint hajnaldó voltam megszabadulni a nézőpontjaimtól és hogy mi a helyes, jó, megfelelő vagy mi a helytelen módja, képes voltam egy olyan eseményt teremteni, ami minden évben folyamatosan képes túl menni minden elképzelésem.

Milyen múltbeli benyomást használsz, hogy a jövőbeli korlátozásidat megteremtsd? Mennyire különít el téged attól a jövőtől, ami lehetőségek áradatát nyitná meg neked?

Ha egy másik módon közelítened meg a jövőt, mennyire gazdagítaná az életed és járulna hozzá a buli faktorodhoz?

Ha hajlandó vagy megváltoztatni a nézőpontodat, arról, amit akadálynak tekintesz, új lehetőségek terét fogod megnyitni. Hajlandó vagy felfokozni a víziódat és kiterjeszteni a lehetőségeket?

Ebből a térből, szeretnélek meghívni, hogy csatlakozz hozzám az új évben is, és fedezzünk fel egy sokkal nagyobb víziót, arról, mire vagy képes, ami eddig még meg se fordult a fejedben.

Kass Thomas

#kassthomas #7steps #7stepstoflawlesscommunication #dancingwithriches #kassism  #accessconsciousness #whatelseispossible #weip #nevergiveup #easejoy&glory #communication #motivation #empoweringpeople #relationship 

Leave a Reply