Oživite svoje ideje

Da li ste ikada imali sjajnu ideju koja nije otišla dalje od samo ideje?

Možda neka ideja kako stvoriti novac, ili novi hobi, projekat ili posao?

Šta je to što nas zaustavlja još u fazi razmišljanja? Možda to što zaboravimo na ideju, ili smo zauzeti ili ometeni od drugih koji guraju stvari ili moguće zato što mislimo da nemaju ekonomske koristi ili da nemamo veštine da to iznesemo.

Ako ne širimo ideju iznad osnovne faze razmišljanja, da je pomenemo nekome, pomenemo je na nekom sastanku ili je barem zapišemo, tada možda nikada nećemo iskusiti brilijantnost naše ideje.

Povremeno se te ideje razvijaju i postaju uspeh.

Ali najčešće se to ne dešava, mi odemo iznad faze razmišljanja i podelimo ideju sa nekim ili je čak i zapišemo.

Ali koliko često započnemo i ostavimo ih negde na sredini.

Šta ako biste mogli testirati svoje ideje u prijateljskom i energičnom okruženju i dobiti jasnoću o tome koju ideju pomeriti napred, i koja ideja treba reorganizaciju, ili više vremena?

Kada svoju ideju ne pomerate unapred, one ne nestaju, one se samo pomere sa vetrom za nečiju tuđu kreaciju. Koliko puta ste imali ideju i videli ste je ostvarenu u nečijem životu ili poslovanju ili u svetu?

Znači, koje ideje imate, a da je sada vreme da se ožive?

Budite voljni prepoznati svoj kkreativni kapacitet, sa time što ćete podeliti i istražitii neke od ideja koje dolaze do vas, diskutovati o njima i videti šta je još moguće, što nikada do sada niste ni pomislili, da počnete skicirati, kreirati i birati na osnovu onoga što funkcioniše. Dobićete više jasnoće i kada raditi fazu po fazu, uvek je možete prilagoditi ili promeniti je kada više ne funkcioniše. Važna stvar je POČETI.

Gde početi:

1. Ideja – priznajte je i zapišite je

2. diskusija – artikulišite je, pričajte o njoj sa nekim kome verujete

3. skicirajte senario – zapišite nekoliko načina kako bi to moglo funkcionisati, fleksibilan format šta god vam padne na pamet, možda čak i crtež

4. produkcija-ako vas još uvek inspiriše, pronađite neki način da je razvijete (gde, kada, kako, sa kime: aktivirajte organigram, korake i tok

5. razrada – iznesite je, podelite je, idite uživo

6. analiza – pogledajte koji su efekti, šta se kreira

7. ispravljanje – prilagodite ili nastavite istim putem ako funkcioniše

Ovo je ustvari način kako bi mogli živeti naše živote na radosniji i produktivniji način

Šta ako je vaš poseban brend magije, način kako biste mogli ostvariti ideju, dragulj koji svet jedva čeka da vidi?

Da li sada vreme da podelite svoj dar sa svetom?

Ostvarite svoje snove

Kass Thomas

Ako biste voleli više snova pretvoriti u život i znati više o razvijanju projekata, molim vas priključite mi se na Plesu sa bogatima, pragmatičnom i revolucionarnom pristupu poslovanju i razvoju projekata, koji je inspirativna jasnoća i jedinstvena kreacija u svetu.

Ovde su predstojeće radionice Ples sa bogatima

Leave a Reply